Lär dig självhypnos på en heldag


Att kunna självhypnos innebär enorma fördelar

Den här kursen handlar om dig. Du kommer att lära dig självhypnos för att omprogrammera negativa mönster och skapa nya positiva. Med din inre styrka kan du hantera vardagen på ett enklare sätt. Stress, sömproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag. Detta välbefinnande gör dig också mer effektiv med ett inre lugn.

Hypnos är ett mentalt tillstånd där du har möjlighet att vara kreativ och att påverka och förändra dig själv. Genom att lära dig självhypnos kan du enkelt försätta dig själv i detta tillstånd för att skapa positiva förändringar i ditt liv. Att lära sig självhypnos på egen hand är ofta tidskrävande och kräver en hel del övning. Därför har vi satt ihop denna kurs där vi tar några sinnrika genvägar så att du snabbt och enkelt lär dig att gå in i detta tillstånd.

Du lär dig bland annat:

  • Effektiva tekniker för Självhypnos
  • Kraftfulla suggestioner och principer för självpåverkan
  • Verktyg för återhämtning och mental avslappning
  • Metoder för hantering av negativa känslor
  • Metoder för förändring av oönskade vanor
  • Självhypnos och meditation – likheter och skillnader mellan dessa
  • …och mycket mer

Lär dig av en mästare i mental träning!

Under en heldag blandas övningar och demonstrationer med enkel teoretisk kunskap. Kursen baseras på över 20 år av erfarenhet och studier men vi har valt ut det viktigaste och det mest väsentliga. När du har lärt dig dessa enkla och effektiva tekniker öppnas en ny värld av möjligheter där du kan ta kontrollen över dina omedvetna processer, utmana dina begränsningar och nå framgång inom de områden du vill.

Igor Ardoris är grundare av Inner Toughness Training – mental träning för hantering av svåra situationer. Han är utbildad pedagog, mental tränare, författare, föreläsare och hypnotisör. Sedan 2007 har Igor utbildat bland annat elitidrottare, lärare, polis, ambulanssjukvårdare och företagsledare i att agera utifrån lugn och balans i pressade situationer.

Kursen lämpar sig för dig som är uppriktigt intresserad av att lära sig praktiska och effektiva metoder för självpåverkan och personlig utveckling.

Pris: 2.900:- inkl. moms per person