Mental Styrkevecka i Nerja, Spanien


nerjaPic

 

Nerja 3-9 juli 2023

Den här kursen handlar om dig. Du kommer att lära dig självhypnos för att omprogrammera negativa mönster och skapa nya positiva. Med din inre styrka kan du hantera vardagen på ett enklare sätt. Stress, sömproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag. Detta välbefinnande gör dig också mer effektiv med ett inre lugn. Mental styrka handlar om fokus bortom tvivel. Ett av de verktyg du lär dig är Hypnothinking® som ger dig just detta fokus i kombination med avspänning.

Hypnos är ett mentalt tillstånd där du har möjlighet att vara kreativ och att påverka och förändra dig själv. Genom att lära dig självhypnos kan du enkelt försätta dig själv i detta tillstånd för att skapa positiva förändringar i ditt liv.

Att lära sig självhypnos på egen hand är ofta tidskrävande och kräver en hel del övning. Därför har vi satt ihop denna kurs där vi tar några sinnrika genvägar så att du snabbt och enkelt lär dig att gå in i detta tillstånd. När du väl lärt dig detta öppnas en ny värld av möjligheter där du kan ta kontrollen över dina omedvetna processer, utmana dina begränsningar och nå framgång inom de områden du vill.

Under veckan kommer du lära dig Självhypnos och Hypnothinking® för att skapa en Inre Styrka.

Kursledare är Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Tillsammans har de en stor erfarenhet av hypnos, självhypnos, mindfulness och mental träning. Under denna vecka kommer du få färdigheter som gör att du kan utvecklas som person och inom vilka områden du vill. Detta sker i en behaglig miljö i Nerja i Andalusien.

Kurspriset inklusive boende är 1400€ (motsvarar ca 14.000 kr).

Datum är 3-9 juli 2023

Själva kursen är 5 timmar per dag och pågår i fem dagar 4-8 juli. I priset ingår delad bostad med självhushåll på Nerjaluna, där vi också har vår kurslokal https://www.bokanerja.se/nerjaluna

Vill du lägga till för eget rum eller egen bostad finns det möjlighet att göra det, liksom att mot tillägg välja hotell inkl frukost bara ett par minuters promenad från kurslokalen. Pris för resan tillkommer och är olika beroende på varifrån du reser och när du bokar. Även detta ordnar vår arrangör i Nerja. Så det enda du behöver göra är att kontakta Tuva via länken, som ordnar allt och sedan bara luta dig tillbaka och vänta på att dagen närmar sig.

Ansvarig reseanordnare är resebyrån BokaNerja.

Anmäl dig via Bokanerja

Viktigt! Just nu är priserna på flyg mycket fördelaktiga och eftersom priserna på flyg blir mycket dyrare ju närmare vi kommer så rekommenderar vi dig att boka din plats nu. 

Självhypnos är en systematisk och utprövad metod vars många positiva effekter är väldokumenterade och beforskade. Under veckan kommer du lära dig hur du kan använda dessa kraftfulla verktyg för att via din inre styrka utveckla följande kvaliteter (färdigheter):

-Avslappning
Avslappning är inkörsporten till fysisk och mental självkontroll. Avslappning leder till ökat lugn, säkerhet och trygghet, men också till en förbättrad avkoppling, koncentration och återhämtningsförmåga.

-Stresshantering
Lär dig att bättre hantera stress och återhämta dig vilket är nödvändigt för att undvika och förebygga stressrelaterade sjukdomar

-Koncentrationsförmåga
Lär dig att sortera bland alla olika saker som konkurrerar om din uppmärksamhet för att helt koncentrera dig på det som är relevant och viktigt i sammanhanget och släppa allting annat

-Bättre sömn
Sömnproblem är ofta en effekt av att ”tankekarusellen” snurrar i huvudet. När vi lär oss att komma iväg från tankarna och vår hjärnas vakenhetssystem kan vi skapa förutsättningarna den goda sömnen vi behöver för att återhämta oss och ladda upp med ny energi.

– Kreativitet
Under avslappning sker en ökad avkoppling från omvärlden, vilket i sin tur gör att vår föreställningsförmåga fungerar mera effektivt.
Vår hjärna hamnar i ett alternativt medvetandetillstånd där vår fantasi och kreativitet släpps fria och tillåts hamna i fokus.

-Objektivitet
När sinnet är lugnt är vi i mycket större utsträckning kapabla att att uppfatta olika situationer och problem på ett mera objektivt sätt.
Vi blir mindre impulsiva och reaktiva och kan mobilisera våra resurser på ett effektivare sätt.

-Motivation
Ökad avkoppling leder till bättre fokus och föreställningsförmåga. Då kan vi använda vår fantasi för att föreställa oss och mentalt uppleva önskade framtidsscenario. När vi kan i förväg föreställa oss önskade resultat ökar vår motivation att arbeta för att uppnå dem.

-Emotionell stabilitet
Under djup avslappning minskar aktiviteten i hjärnans känslocentra. Regelbunden, daglig avslappning minskar styrkan och intensiteten hos emotionerna i ens inre.

För prisuppgifter på resa och bokning. Kontakta tuva@bokanerja.se

 

 

Kursledare är Igor Ardoris och Fredrik Praesto. Tillsammans har de en stor erfarenhet av hypnos, självhypnos, mindfulness och mental träning. Mer information om Fredrik hittar du på www.praesto.com

Mer information om Nerja på https://www.bokanerja.se/